WONING HELMOND

NIEUW ONTWERP BENEDENVERDIEPING

Een nieuw ontwerp voor de benedenverdieping van een woning in Helmond. Het doel was om een gezellig en warm interieur te maken die toch mannelijk blijft.

 

De eisen? De keuken moest blijven en er moest plaats gemaakt worden voor een eettafel. Omdat de woonkamer relatief klein is door de positie van de keuken is ervoor gekozen om een wand in te korten en de trap een onderdeel van de woonkamer te maken. Op deze manier creëer je meer ruimte waardoor je meer ruimte krijgt om een aparte eethoek en woonruimte te maken.

Er is gekozen voor veel groentinten en neutrale tinten in combinatie met een warme houtsoort. Om het geheel te breken is er gekozen om de stoffering van de stoel in de zithoek een blauw kleuraccent te geven. Samen is het een rustig maar warm geheel.